Turutstyret som er verdt å ha med på fisketur – 9 tips for fiskeren!

Foto: Emil Sundby

Når du skal ut på fisketur er det noen ting som er lurt å ha med, her får du en oversikt over 9 produkter som vil gi deg en smidigere fisketur.

1. En god kniv

På fisketur er det ikke bare for å drepe all fisken du skal få du trenger en god kniv til. Det er snøre som skal kuttes, en pølsepinne skal spikkes eller bare en uforutsett hindring hvor en god kniv er kjekk å ha

Les den store testen vi har gjort av turkniver her!

2. Nødlader til telefon

Mange liker nok å tenke at når man er på fisketur skal telefonen være avslått og man skal ikke ha kontakt med omverden. Men det er alltid greit å kunne ha en nødlader med seg i tilfelle man går tom for strøm og noe uforutsett skjer, eller at man bare blir ensom.

Arctic Tern er meget rimelig og på hele 20.000 mAh, sjekk den ut her!

3. Varme klær

Ingenting er verre enn å være våt og kald, sørg for å ha med varme og tørre klær hvis du drar ut på en lengre tur.

Sjekk utvalget av skikkelig jakt og turklær her!

4. Hodelykt

Får du ikke fisk så kan du lyse etter krabber, men det er ikke bare derfor det er lurt med en lommelykt. Glatte skjær og steiner man hopper over for å finne den beste fiskeplassen i mørket blir mye lettere og tryggere å finne når man ser i mørket.

Les hodelykt testen vår her!

5. Stormfyrstikker

Når det virkelig gjelder er det lurt å ha noe som alltid fungerer! Genialt å alltid ha liggende et gjemt sted i tursekken.

stormfyrstikker

Sjekk ut stormfyrstikkene her!

6. Kart og kompass

Dette er for de litt lengre turene, men utrolig viktig å ha med. Det er ingen vits å ta med kart og kompass hvis du ikke vet hvordan du skal bruke det så ta deg god tid til å friske opp kart kunnskapene før du legger ut på langtur.

Outnorth har kartmappe, men også ett veldig stort utvalg av turkart!

7. Vannflaske/ termos

Ta alltid med deg godt med vann på tur, står du og fiske i solsteiken blir du fort dehydrert. Unngå å bli ør i hodet og drikk vann kontinuerlig gjennom hele dagen.

Med en Hydroflaske er vannet også perfekt temperert!

8. Hvis fisken ikke biter

Litt god turmat er smart å ha med, ingenting er bedre enn selvfiske fisk på fisketur men det kan bli en tung fisketur hvis du kun satser på selvfisket fisk til middag.

JaktogFriluft har ett stort utvalg av turmat! Sjekk ut her!

9. Førstehjelpskit

Hvis noe skjer er det alltid lurt å være godt forberedt, spesielt når hjelpen ofte er langt unna.

Kjøp en pakke og alltid ha den liggende i sekken! Vær oppmerksom på at noen ganger er det produkt i førstehjelpskit som kan gå ut på dato. Se utvalget hos Outnorth her!

Trenger du alt dette for en god fisketur?

De fleste er bare en kort tur hjemmefra når de er på fisketur. Men skal du på din første litt lengre tur er dette produkter mange ikke tenker på at de burde ha med seg. Med god planlegging får du en bedre fisketur som lettere gjør at du oftere kommer deg ut på fisketur!

Leave a Comment