Havfiskestang test – De beste Havfiskepakkene

I denne testen har vi ikke tatt med trolling fiskestenger (sneller med telleverk) og kun en snelle som har linefører. Grunnen til det er at de er egnet til lettere havfiske, i denne testen har vi med havfiskestenger som kan brukes til alt av havfiske. Det er altså havfiskestenger som kan brukes til det meste av havfiske vi har med i denne testen.

Test av havfiskestenger – To vinnere!

For den som ønsker en kraftig lineførerer – Penn Havfiskesesett – Beste allround havfiskesett til den allsidige havfiskeren. Her får du ett sett til en veldig god pris.

For den prisbevisste som vil prøve seg på havfiske – Allround havfiskesett – Her får du mer enn bare en inngangsbillett til havfiske til en god pris, denne pakken har rett og slett alt du trenger.

Lengde på havfiskestang – De fleste havfiskestenger er mellom 5 – 8 fot. Litt av grunnen til at de er kortere enn vanlige fiskestenger er at de ikke skal brukes til å kaste med, og da er det ikke nødvendig at de er så lange. Det er også veldig praktisk at havfiskestangen ikke er så lang når du er ute på en båt, det vil du fort erfare når du er ute å fisker på båten i hav med høye bølger. Med en lengre stang er det lettere med agnfiske, det er fordi du kan gi den mer bevegelse og lettere imitere fisk.

Havfiskesnelle – Det viktigste å vite her er at med en åpen snelle, altså at den ikke har en linefører så tåler den mye mer. Det er veldig viktig hvis du vil ha fisk med ordentlig størrelse, som de fleste jo vil ha.

Den beste allroundstangen – For den prisbeviste

Penn Fierce IV TRL Boat 214 20-30lb -6000 CMBHaspel og 4 delt stang som gjør den perfekt for transportJakt&Friluft
Sjekk prisen!

Penn Fierce IV TRL Boat 214 20-30lb -6000 CMB, perfekt for det allsidige fiske. Kraftig bygget men fortsatt følsom i toppen.

Allsidighet – Denne er for fiskeren som ønsker ett allsidig fiske. Denne båtfiskestangen kan du fint bruke til både pilking og agnfiske. Laget for vekt på 20-30lbs som tilsvarer 200-300 gram kan du ha på en kraftig pilk eller jigg. Med haspelsnelle og 4 delt stang er dette en båtfiskestang som er veldig allsidig, og den er veldig lett å reise med!

Fordi alle ikke skal fiske etter den aller største fisken har vi valgt og ta med dette havfiskesettet fordi det er så allsidig. Men selv med haspelsnelle er dette en pakke hvor du kan fiske både kveite, torsk, makrell, sei, og hai!

Havfiskesnelle – I denne pakken fra Penn følger det med PENN Fierce IV-haspelsnellen som også er laget av Penn. Det er en meget solid snelle som vil være trofast på båten i mange, mange år!

For deg som ønsker en rimelig inngang til kveitefiske og annen storfisk

Penn Proff Combo 2-Speed 20-60Med denne pakken er du klar for alt av havfiske!Jakt&Friluft
Sjekk prisen!

Når du vil ha storfisken – Penn proff 2-speed er et havfiskesett med en rimelig inngangsbillett til kveitefiske eller fiske etter annen storfisk i havet, med 20 – 60lbs som tilsvarer ca 200 – 600 gram er dette et kraftig sett. Med 7 fot stang er du godt rigget for både pilking og jigg fiske. Stanga er utrolig god å holde, dette er den nye stanga i Penn´s nye Regiment serie, disse er laget for at du klarer å holde de når du er ute i røff sjø.

Selv om du kan ta storfisken med det dette havfiskesettet er det også kanon å bruke til det meste av annet havfiske, men du er veldig godt forberedt hvis storfisken biter på. Denne har også kryss under håndtaket så den kan brukes i belte når du drar inn storfisken.

Havfiskesnelle – I denne pakken følger det med meget solide Penn Fathom 40N Lever Drag 2-Speed Havfiskesnellen Penn® Fathom LD 2 Speed. Meget solid utført, i pakken følger det også med fireline 0,39 mm som passer godt til denne havfiskesnellen.

Til havfiske

Fiskesene – Multifilament og havfiske er en god match, begge havfiskepakkene fra Penn kommer med fireline (som er multifilament). Lurer du på noe om fiskesnøre kan du lese alt om det her.

Stangholder – Veldig kjekt å ha på båten, så har du ett sted å sette stanga også!

Stangholder til båtStort utvalg – Alt du trenger til havfiske!Jakt&Friluft
Sjekk utvalget!

Sikkerhet – Husk at det viktigste er at du skal komme deg trygt hjem. Ikke utfordre elementene hvis det er for røft, dra heller ut igjen når det blir trygt. Skitt fiske.

Leave a Comment